IMG_20131113_133847
... verder lezen vlijm
... verder lezen jouhizie
25 - 02-2012 Goedenavond beste mensen Wij zijn zeer tevreden met onze dakkapel . Hij is... verder lezen
Lening voor een serre

Zakelijk

Sabino Dakkapel voor uw project

Sabino Dakkapel heeft ruime ervaring met opdrachten voor zakelijke relaties, zoals woningcorporaties, aannemers en bouwbedrijven, dakdekkers en dakreparatie- bedrijven. Voor grote en kleine projecten leveren wij altijd maatwerk. Naast dak- kapellen produceren wij ook aanbouwelementen zoals serres , veranda ‘s , kunststof kozijnen . Hierbij nemen wij u alle zorgen uit handen: van productie tot en met just-in-time oplevering op locatie.

In het dakkapel fotoboek vindt u vele voorbeelden van onze dakkapellen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op maat? Bel dan: 0341 – 451030 of stel uw vraag via het contactformulier of laat u terug bellen door een van onze medewerkers.

Dakkapel voor nieuwbouw of renovatie

Wanneer uw opdrachtgevers voor een dakkapel of woninguitbouw kiezen, bent u bij Sabino Dakkapellen aan het juiste adres. Sabino Dakkapellen levert dakkapellen en aanbouwelementen op maat. In eenmalige uitvoering en in grotere series. Hiermee bieden wij u een ideale oplossing voor particuliere opdrachten en voor grotere nieuwbouw- en renovatieprojecten. Met Sabino Dakkapellen biedt u uw klanten een hoogwaardige, duurzame oplossing met lage onderhoudskosten, ook op de lange termijn.