franken
... verder lezen vlot
... verder lezen hassan
Eerst een offerte aangevraagd , daarna afspraak gemaakt om alles duidelijk te krijgen .... verder lezen
Lening voor een serre

Houten dakkapel

De Goedkoopste versie van een dakkapel.

Als u zoekt naar de dakkapel met de laagste aanschafprijs, is de houten dakkapel uw keuze. Een houten dakkapel kunt u al voor € 2700 laten plaatsen, incl. BTW!

Wat is een houten dakkapel?

Een houten dakkapel wordt meestal van multiplex of red ceder Rabbat gebouwd. Multiplex bestaat uit meerdere houtlagen en is door de constructie vaak sterker dan massief hout.

Het kozijn bestaat uit meranti.

U kunt kiezen uit een houten draaikiep systeem of draairamen. Een houten dakkapel is een veelzijdig product Behalve de lage aanschafprijs heeft de houten dakkapel nog een aantal voordelen:

• Een houten dakkapel schilderen

Als u het uiterlijk van uw huis wilt veranderen, kunt u uw houten dakkapel in één vrije middag schilderen. En met een nieuwe verflaag is uw houten dakkapel meteen weer goed bestand tegen weer en wind.

• Uw houten dakkapel onderhouden

Als u een klusser bent, kunt u het onderhoud van houten dakkapellen en zelfs eventuele kleine reparaties zelf doen. U hoeft dus niet te wachten tot een reparateur tijd voor u heeft, maar kunt het problemen aan uw dakkapel eenvoudig zelf verhelpen. Hout als verplicht materiaal voor dakkapellen Voor veel rijksmonumenten is een houten dakkapel verplicht. Ook op huizen met een rieten dak kunt u meestal beter een houten dakkapel plaatsen.

Kiezen voor een houten dakkapel

U kiest met een houten dakkapel dus voor een heel aantal voordelen. We zetten de voordelen van een houten dakkapel nog even onder elkaar:

• Een houten dakkapel is vanaf een zeer lage aanschafprijs verkrijgbaar.

• Een houten dakkapel kunt u zelf schilderen.

• Een houten dakkapel kunt u zelf onderhouden.