Lening voor een serre

Dakopbouw

Een dakopbouw geeft u veel meer ruimte

dakopbouw

Wilt u serieus uw woning groter maken en een of meer kamers toevoegen, dan is een dakopbouw een zeer goede mogelijkheid. Feitelijk zorg een woningopbouw voor een extra verdieping op uw woning en zorgt voor extra leefruimte. De waarde van uw woning zal toenemen. Maar er komt nogal wat bij kijken en het is lang niet altijd mogelijk.

Wat komt er kijken bij een aanbouw

Het maken van een dakopbouw of een extra verdieping vergt een professionele aanpak, er spelen allerlei zaken van bouwtechnische aard, vergunningen, aanvragen van offertes en keuze van de aannemer. Maar als het werk op een goede manier is aangepakt en opgeleverd, krijgt uw woning veel meer leefoppervlak en neemt de waarde van uw woning aanzienlijk toe.

Bouwvergunning en Technische Mogelijkheden

Voor het bouwen van een dakopbouw moet altijd bouwvergunning worden aangevraagd. En lang niet in alle gevallen wordt deze verleend. Het is dus raadzaam om eerst goed te informeren bij uw gemeente. Ook kan het zijn dat het technisch onmogelijk is om een dakopbouw te plaatsen. Bijvoorbeeld omdat de constructie van uw woning de opbouw niet kan dragen. Maar er kunnen ook andere redenen zijn. De GRATIS documentatie van Woonwebsite biedt meer informatie.