IMG_20131113_132915
... verder lezen dakkapel foto 027
Dankzij de tip van onze buurman zijn we bij jullie terecht gekomen . Zij hebben namelijk... verder lezen westerink
... verder lezen
Lening voor een serre

Aftimmeren

Binnenafwerking

Binnenafwerken staat voor het vakkundig afwerken van uw dakkapel. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van vlieringen, vaste trappen, wanden, isolatie van het hele dak

Dankzij een goede voorbereiding realiseren onze vakkundige timmerlieden een dakkapel op uw woning. Des gewenst timmeren wij de nieuwe kamer gebruiksklaar voor u af en kunnen wij uw gehele zolderverbouwing verzorgen met installatiewerk, schilder- en/of stucwerk.

Renovatie

Is uw dakkapel aan renovatie toe?
Wij kunnen zorgen voor nieuwe kozijnen, beplating, dakbedekking en HR++ beglazing.

aftimmeren1

Wanden & Plafonds

Niet alleen Dakkapellen

Naast onze specialisatie in dakkapellen verzorgen wij ook de overige verbouwingswerkzaamheden van de verdieping zoals het plaatsen van wanden en plafonds en het leggen van uw tegel of laminaatvloer. Het grote voordeel om deze werkzaamheden door Prefab+ Dakkapellen te laten uitvoeren is de korte verbouwingsperiode, alles wordt namelijk achter elkaar door Prefab+ Dakkapellen ingepland. Ook het feit dat u maar een aanspreekpunt heeft is een groot voordeel.

Hieronder enkele mogelijkheden op het gebied van wanden en plafonds:

 

Wanden van gasbetonblokken

Deze wanden kunnen in een dikte van 70 en 100 mm geleverd worden en zijn alleen geschikt voor verlijming op een betonnen verdiepingsvloer. De wand wordt afgewerkt met een stuclaag, klaar om te texen of behangen. De afgewerkte wanddikte bedraagt 95 of 125mm.

aftimmeren2

Wanden van gipsplaten

Deze wanden bestaan uit een stalen of een houten frame waarop aan 1 of 2 zijden een gipsplaat van 12,5 mm dik wordt bevestigd. De naden worden voorzien van een wapeningsband voor het scheurvrij afwerken van de naden met voegenvuller waarna deze getext of behangen kunnen worden. Naar keuze kan de wand geisoleerd worden met steenwol. De afgewerkte wanddikte bedraagt 95 of 125mm.

aftimmeren3

Systeemwand

Deze wanden bestaan uit een stalen of een houten frame waarop aan 1 of 2 zijden een wandplaat van 12 mm dik wordt bevestigd. Het voordeel van deze wandplaten is dat ze voorzien zijn van een afwasbare kunststof structuurlaag verkrijgbaar in diverse kleuren. Naar keuze kan de wand geisoleerd worden met steenwol. De afgewerkte wanddikte bedraagt 95 of 125mm.

aftimmeren4

Plafonds van gipsplaat

Deze plafonds bestaan uit een stalen of een houten frame waartegen een een 9 mm dikke gipsplaat wordt bevestigd. De naden worden voorzien van een wapeningsband voor het scheurvrij afwerken van de naden met voegenvuller waarna deze getext kan worden. Naar keuze kan het plafond geisoleerd worden met glaswol.

aftimmeren5

Systeemplafond

De plafondtegels met een afmeting 120 x 60 cm worden op een houten regelwerk onzichtbaar geschroefd. Het voordeel van deze plafondplaten is dat ze voorzien zijn van een afwasbare kunststof structuurlaag verkrijgbaar in de kleur wit. Schilderen is niet meer nodig maar kan wel. Naar keuze kan het plafond geisoleerd worden met glaswol. Een systeemplafond is zeer geschikt om tegen dakschuinten te monteren.

aftimmeren6

Electra

In de Wanden en plafonds dienen natuurlijk stopkontakten, schakelaars en lichtpunten te worden gemonteerd. De leidingen en inbouwdozen worden door ons in de wanden en plafonds ingebouwd, zodat uw installateur op een later tijdstip alleen nog maar de bedrading dient te trekken en de stopkontakten en schakelaars aan te sluiten.

aftimmeren7

Vloeren

Wanneer u ook uw vloer gelegd wil hebben dan kan dit natuurlijk ook. Wij rekenen dan voor u het aantal benodigde vierkante meters uit, waarna u de vloer bij een vloerenleverancier uitzoekt en besteld, hierna kunnen wij de vloer leggen; al dan niet met een ondervloer. De vloeren die door ons gelegd kunnen worden zijn tegel en laminaatvloeren.

Offerte

Ook voor de hierboven beschreven verbouwingswerkzaamheden kunnen wij u een gespecificeerde offerte maken, alvorens met u de verschillende mogelijkheden te hebben besproken.

aftimmeren8